وزارت بهداشت برای حذف روغن پالم جدی ترعمل کند


 
عضوهیئت رئیسه کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس با بیان اینکه وزارت بهداشت برای حذف روغن پالم جدی‌ترعمل کند، ازوجود روغن پالم درتولید بستنی‌ خبرداد وگفت: این روغن دارای اسید چرب اشباع شده است واسانس آن باعث گرفتگی عروق قلب ومغزشده وبروزسکته را افزایش می‌دهد.
 
 
 عضوهیئت رئیسه کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس با بیان اینکه وزارت بهداشت برای حذف روغن پالم جدی‌ترعمل کند، ازوجود روغن پالم درتولید بستنی‌ خبرداد وگفت: این روغن دارای اسید چرب اشباع شده است واسانس آن باعث گرفتگی عروق قلب ومغزشده وبروزسکته را افزایش می‌دهد.به گزارش خبرنگارما به نقل ازخانه ملت، رسول خضری با تایید وجود روغن پالم دربرخی ازمحصولات، افزود: همچنان درتولید برخی محصولات همچون بستنی از روغن پالم استفاده می‌شود.وی ادامه داد:‌ وزارت بهداشت حساسیت زیادی نسبت به وجود روغن پالم درمحصولات لبنی بویژه شیرداشت زیرا این محصول بیشترمورد استفاده مردم قرارمی‌گیرد وجزء مواد غذایی سالم وایمن به شمارمی‌رود که بعد ازپیگیریهای صورت گرفته این روغن ازتولید محصول شیرحذف شد.خضری تاکید کرد: این روغن دارای اسید چرب اشباع شده است واسانسی که دارد باعث گرفتگی عروق قلبی ومغزی می‌شود وزمینه را برای سکته افزایش می‌دهد.خضری یادآورشد: ازسوی دیگربحث سرطان‌زایی اسیدهای چرب اشباع بسیارمطرح است زیرا همین عامل منجربه شیوع سرطان‌های مختلف بین افراد می‌شود. البته ناگفته نماند که وزیربهداشت، نسبت به جمع‌آوری روغن پالم درمحصولات لبنی جسورانه عمل کرد اما برای ازبین بردن کامل این روغن ازمحصولات دیگر، نیازبه طی کردن زمان است.وی گفت: البته مجلس همچنان ازوزارت بهداشت انتظاردارد تا جدی‌تردراین زمینه ورود پیدا کرده تا این معضل نیزبه نفع سلامت مردم رفع شود.

تا کنون هیچ نظری برای این پست ثبت نشده

پاسخ خود را درج کنید